كلينيك سپيد
بزودي، مركز ليزر پوست و زيبائي سپيد ،مجهز به پيشرفته ترين تكنيكهاي درماني روز دنيا ، در محل مطب شماره يك،گشايش خواهد شد.
خدمات ارايه شده در مطب
ويزيت بيماران انجام كليه جراحي هاي سرپايي پوست از جمله برداشتن خال كيست و تومور هاي پوستي تصحيح جراحي اسكار هاي آكنه با جراحي سابسيژن (subcision ) ليزر فركشنال و ليزر اولترا پالس co2 جهت جوان سازي خال برداري و ترميم جوشگاه هاي صورت ليزر ليپوليز جهت ترميم غبغب و ساير چربي هاي موضعي صورت و اندام يونتوفورزيس جهت درمان تعريق زياد كف دست و پا و زير بغل ليزر مو هاي زايد تزريق بوتاكس و ژل جهت ترميم چروك هاي صورت عمل انتقال چربي ليزر سافت يا كوانتوم تراپي جهت درمان انواع اگزما و ... تراش پوست (ميكرو درم ابراش ليزر كم توان محرك رويش مو و يونتو فورزيس جهت درمان تعريق زياد كف دست و پا واشعه يولترا ويولت جهت درمان لك و پيس دستگاه لاغرسازي تنه و اندامهاوليفتينگ صورت و شكم( لايپومد) باهدف كوچك كردن سلولهاي چربي با تركيب ليزر و روش فيزيكي
فوتوتراپي در مطب
افتتاح دسنگاه اشعه فوتوتراپي در مطب.اين دستگاه بااشعه ماورا بنفش بي با پهناي باند باريك جهت درمان پسوريازيس و ويتيليگو(لك و پيس) بكار ميرود narrow band UVB therapyا
تجهيزات جديد مطب
مطب همراه با گسترش فضا با دستگاههاي مدرن وبرخورداراز آخرين تكنولوژي شامل ليزر فراكشنال وآي پي ال جهت موهاي زايد ,UVB narrow band 311 nm IONTOPHORESIS,LOW LEVEL LASER THERAPY تجهيز شد دستگاه لاغري اندامها و تنه وليفتينگ صورت با ليزر و روش فيزيكي
نشاني مطب
اصفهان دروازه شيراز(ميدان آزادي)ابتداي چهارباغ بالا بن بست هاله پلاك 556 تلفن03136632834
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سوال دیگه ای هم داشتم خانوم دکتر.اینکه از چه ضد آفتابی استفاده کنم؟ هر ضد آفتابی امتحان میکنم حتی بدون چربیش باعث ملتهب شدن جوش هام میشه
پاسخ : کرم ضد آفتاب Dermobay)) را بیازمائید.باسپاس  [ 1394-03-09 06:51:15 ]
سوال : با سلام.دختری 22 ساله هستم.از سن بلوغ صورتم جوش میزد و بیشتر در ناحیه پیشانی جوش های زیرپوستی داشتم.حدود یک سال و نیم پیش دکتر به من ترتینوئین 0.025 درصد داد که برای جوش های پیشانیم خوب بود.ولی مدتی هست که ناحیه اطراف لب و چانه ام و کلا قسمت پایینی صورتم جوش میزنه و خیلی ملتهب میشه و جاش هم میمونه و کلا خیلی از لحاظ ظاهری آزارم میده.ممنون میشم محصولی به من برای رفع این مشکل معرفی کنید
پاسخ : درود. مشکل شما شدید بوده ونیاز به مصرف داروهای خوراکی دارید که تجویز آن ها از راه مکاتبه امکان پذیر نمی باشد هر چه زودتر به یک پزشک متخصص پوست مراجعه فرمائید .با سپاس  [ 1394-03-09 06:50:28 ]
سوال : سلام خسته نباشيد من مدت بيست روز قرص راكوتان ايراني مصرف كردم بعد متوجه شدم كه خال هاي پشت گردن و روي بدنم هاله دار شدن "halonevus" حالا با توجه به اين كه قبلش خالهام مشكلي نداشتن ايا راكوتان باعث اين مشكل شده ؟! ايا ادامه بدهم ؟! ممنون ميشم سريع تر جواب بديد چون خيلي درگير شدم
پاسخ : درود.خیر.به نظر می رسد که این مشکل هم زمان ظاهر شده است اما رواکوتان نقش علیتی در مورد خال هاله دار ندارد. با سپاس  [ 1394-03-09 06:49:24 ]
سوال : با سلام پسری هستم 22 ساله که 1 ساله ریزش مو پیدا کردم قسمت شقیقه هم خالی شده.8 ماه قرص فیناستراید مصرف میکنم حدود 3ماه ماینوکسیدیل5درصد میزنم ولی در این 3 ماه مصرف ماینوکسیدیل ریزش موم به شدت زیاد شده.آیا دیگه استفاده نکنم؟لطفا راهنماییم کنین
پاسخ : درود. استفاده از داروها را ادامه داده وجهت درمان کاملتر لیزر محرک رویش مو وPRPو.....مراجعه فرمائید.باسپاس  [ 1394-03-09 06:48:15 ]
سوال : با سلام . خانم دکتر مرطوب کننده برای پوست دهیدراته که پوست را شفاف کند و محافظت کند لطفا معرفی کنید . با تشکر .
پاسخ : درود .مرطوب کننده پوست Ellaro را بیازمائید.با سپاس  [ 1394-03-09 06:47:17 ]
سوال : با عرض سلام و ادب. بنده خانوم هستم 34ساله و مجرد.تا به حال هیچ رابطه جنسی نداشته ام اکنون قصد ازدواج با آقایی را دارم که مبتلا به زگیل تناسلی بوده اند و در حال حاضر یک سال و نیم است که عود نداشته اند و هر دو ماه توسط متخصص پوست چک میشوند.تست "پی سی آر" ایشان نیز منفی بوده است.سوالم این است که بعد ازدواج با ایشان آیا احتمال آلودگی بنده هست؟؟؟؟( با توجه به اینکه سن بنده 34 سال است و تزریق واکسن تاثیری ندارد برایم) ممنون از پاسخگویی شما
پاسخ : درود .احتمال آلودگی وجود دارد اما اگر از کاندوم استفاده شود این خطر بسیار کم وقابل چشم پوشی می باشد .با سپاس  [ 1394-03-09 06:46:28 ]
سوال : سلام و خسته نباشید خدمت خانوم دکتر گرامی .... پسری 20 ساله هستم ... بطور ارثی ریـش و سبیل خانواده پدرم دیرتر کامل میشه ....... حالا بنده هم این مشکل رو دارم .... میخوام که زود تر ریـشم (بطورکامل) دربیاد و سبیلـم پـر پشت تر بشه .... چون ظاهر خیلی زشتی داره ..... اون نواحی که هنوز رشد نکرده مو های کرکی کاملا وجود دارن .... حالا شما محلول ماینوکسیدیل رو برای *رشد سریع تر* اون نواحی توصیه میکنید ؟ ... اگر بله چنددرصد و چطور ؟... یک عکس از صورتم آپلود کردم تا بهتر منظورم رو متوجه بشید ... باتشکر http://rozup.ir/view/113318/2.jpg
پاسخ : درود. بله نوع 5%را استفاده نمائید. لیزر محرک رویش مو هم به شما کمک میکند. با سپاس  [ 1394-03-09 06:45:39 ]
سوال : با سلام و احترام دکتر من در ناحیه پیشانی حدود 6 ماه پماد پروتوپیک مصرف میکردم،حالا در پیشانی ام جوشهای زیادی در اثر مصرف این پماد ایجاد شده و تنها برای آن ژل دیفرین تجویز شد که تاثیری نداشته...من سربازم و وقتی برای مراجعه حضوری به سختی واسم محیا میشه خواهشا کمکم کنید.
پاسخ : درود. هیچ فر اورده چربی نزنید (هیچ گونه پمادی )با صابون ضد جوش نلا صبح وشب صورت خود را شسته وسپس محلول کلیندا مایسین یک در صد پاک دارو بزنید .با سپاس  [ 1394-03-09 06:44:42 ]
سوال : سلام خسته نباشید، میخواستم بدونم بین سرم مو سریتا و سرم مو دیترون کدومش برای موهای که مشکل خاصی ندارند مناسبه؟ چون از رنگ استفاده نمکنم، و از اتو و سشوآر هم خیلی کم استفاده میکنم، به نظرم خودم سرم مو دیترون با توجه به ترکیباتی که درش هست بهتره ولی باز خواستم از شما مشاوره بگیرم اگه میشه راهنماییم کنید
پاسخ : بله .د یترون بهتر است. باسپاس  [ 1394-03-09 06:43:47 ]
سوال : با سلام و عرض ادب پسر یکسالو دو ماه ای دارم روی بازو و رانش دانه های سر سفید میزنه و روی گونه.البته منم بچگی داشتم چطور میتونم کنترلش کنم از بین ببرم.ممنون میشم ج بدید
پاسخ : درود. متاسفانه قبل از مشاهده نمی توانم تشخیص بدهم .ممکن است این ضایعات میلیا باشند که در این صورت بایستی با پوست او با ملایمت رفتار کرده واز ضربات جزئی (مثلا کشیدن حوله روی پوست یا لباس خشن پشمی یا پلاستیکی و....)پرهیز نمائید. باسپاس  [ 1394-03-09 06:42:56 ]
سوال : : باسلام.خانم دکترمن دختری22ساله هنستم ومجرد.لبه های واژنم سیاه رنگه.برای ازبین بردنش بایدچه کاری انجام دهم؟آیامحلول یادارویی برای ازبین بردنش وجودداره؟لطفآراهنماییم کنید....
پاسخ : تیرگی پوست دراین نواحی طبیعی می باشد که هرچه رنگ پوست تیره تر باشد شدیدتر می باشد ونیاز به درمان ندارد با این وجود کرم روشن کننده سروینا را صبح وشب فقط به سمت راست زده درصورت اثر بخشی به هر دو سمت بزنید  [ 1394-03-09 06:42:02 ]
سوال : سلام.با توجه به تجربه شما دکتر عزیز .در سایتهای معتبر خارجی و برخی پزشکان داخلی از روشی به نام میکرونیدلینگ با دستگاه درماپن در درمان اسکار اتروفیک وجای جوش تعریف میشه .که این روش به تنهایی یا ترکیبی میتونه بعد از 4 الی 5 جلسه حدود 30 الی 40 درصد در درمان اسکارها تاثیرگذار باشه.و روند درمان حدود 6 ماه طول میکشه.ایا شما این روش رو تایید میکنید.میزان بهبودی واقعا این میزان هست؟
پاسخ : درود. بله این روش هم از روشهای درمانی می باشد .پس از 5 جلسه 30 درصد موافقم .امابهتر است با سایر روشها ترکیب شود تا میزان بهبودی افزایش یابد.با سپای  [ 1394-03-09 06:41:07 ]
سوال : سلام خانم دکتر محترم ی سوال اساسی دارم و اون هم در مورد انواع بوتولینیوم توکسین موجود در بازار ایران هست . از بس از پزشکان مختلف اسامی متفاوت که هر کدام هم بر اصل بودن آن شنیدم که پاک گیج شدم ! یک پزشک هزینه دیسپورت اصل و طبق تاییده بهداشت را برای صورت من ( پیشانی ، اخم و دور چشم ) 400 تومان و دیگری 800 تومان تعیین میکند . یکی نورونکس موجود را تقلبی و دیگری اصل و قیمت پایینتر ! پزشک دیگری نوعی بوتولینیوم توکسین کره ایی که به گوشم نخورده را معرفی میکند .. دیگری چینی اصل .. یکی کانادایی ساخت چین !! و این داستان ادامه دارد .. ای کاش مقاله ای هم بر پایه این موضوع در سایت قرار میدادید ..
پاسخ : بله .متاسفانه آشفته بازار در این زمینه وجود دارد وماهم نمی توانیم مقا له ای درباره این موضوع در سایت (تارنما)قرار دهیم زیرا جنبه ی تبلیغاتی وتجاری پیدا می کند .اما به شما پیشنهاد می کنم جهت انجام بوتاکس به پزشک با تجربه متخصص مراجعه کرده وحتما درباره ی سوابق تحصیلی اطلاعات کسب کنید تا کاملا مطمئن باشد . سپس اعتماد کرده وکار خود را به پزشکی که با تحقیق کافی انتخاب کرده اید بسپارید .با سپاس  [ 1394-03-09 06:40:17 ]
سوال : سلام خانم دکتر.من دختری 22 ساله و مجرد هستم چند ماهی دچار ریزش مو و پریودهای نامنظم هستم به دکتر زنان مراجعه کردم سونو و ازمایش خون دادم که با انجام دادن سونو گفتن فعالیت تخمدانهام نامنظمه که بهم قرص سیپرترون کامپاند دادن و با انجام ازمایش خون معلوم شد پرولاکتینم روی 37 هست و به من قرص کابرگولین دادن.ایا علت ریزش موهام میتونه به علت پرولاکتین یا بینظمی عادتم باشه؟و ایا این دو قرص جلوگیری از ریزش موهام میکنه؟نیازی هست به دکتر پوست و مو مراجعه کنم؟
پاسخ : درود. ریزش مو می تواند به علت اختشاشات هورمونی باشد که سپیترترون کامپاند به بهبود موها کمک می کند اما جهت کامل شدن درمان باید مراجعه فرمائید. با سپاس  [ 1394-03-09 06:11:24 ]
سوال : با عرض سلام و ادب. بنده خانوم هستم 34ساله و مجرد.تا به حال هیچ رابطه جنسی نداشته ام اکنون قصد ازدواج با آقایی را دارم که مبتلا به زگیل تناسلی بوده اند و در حال حاضر یک سال و نیم است که عود نداشته اند و هر دو ماه توسط متخصص پوست چک میشوند.تست "پی سی آر" ایشان نیز منفی بوده است.سوالم این است که بعد ازدواج با ایشان آیا احتمال آلودگی بنده هست؟؟؟؟( با توجه به اینکه سن بنده 34 سال است و تزریق واکسن تاثیری ندارد برایم) ممنون از پاسخگویی شما
پاسخ : درود. احتمال آلودگی وجود دارد اما اگر از کاندوم استفاده شود این خطر بسیار کم وقابل چشم پوشی می باشد . با سپاس  [ 1394-03-09 06:10:44 ]
سوال : سلام:سوالی داشتم:من 5 ماه است که از ماینوکسیدیل فوم روگین 5درصداستفاده میکنم و کمو بیش سرم خارش پیدا میکند و بعضی موقه ها این خارش زیاد است میخواستم بدون برای خارش میتونم از قرص هیدروکسیزین مصرف کنم؟؟؟
پاسخ : خیر .ابتدا بایستی آزمون حساسیت انجام دهید . به این منظور محلول خود را صبح وشب به مدت 4روزبه چین جلدی آرنج بزنید ونتیجه را گزارش دهید .با سپاس  [ 1394-03-09 06:09:40 ]
سوال : سلام خسته نباشید ببخشید خانم دکتر میخواستم محصولی برای لب بهم معرفی کنید، که هم رنگ طبیعی لب رو حفظ کنه و هم لب رو چند ساعتی نرم و تازه نگه داره، من پسر هستم، البته الان از محصولات لابل لو استفاده میکنم ولی میخواستم ببینم محصول بهتری هست؟ ممنون
پاسخ : بوم لب (Ducrey ) را بیازمائید.باسپاس  [ 1394-03-09 06:08:59 ]
سوال : سلام دکتر. دختر 21 ساله هستم ، ریزش مو ندارم و تار موهام هم نازک نشده، اما از 6 ماه پیش احساس میکنم موهام به پرپشتی قبل نیست، آیا ممکنه؟ اگه اینطوره شما چه درمانی پیشنهاد میکنید؟
پاسخ : درود .بله امکان پذیر است بایستی مراجعه فرمائیدتاپس ازتعیین دقیق علت درمان شما آغاز شود.باسپاس  [ 1394-03-09 06:08:18 ]
سوال : سلام خانم دکتر خودارضایی باعث گود رفتن چشم میشه؟ اگر آره با ترک بهبود میابد؟ ممنون
پاسخ : متاسفانه در کتابهای مرجع ما دراین مورد اظهارنظر نشده .نمی دانم  [ 1394-03-09 06:07:32 ]
سوال : سلام آقای دکتر من حدود 2 سال است که دچار ریزش موی شدید هستم تمامی مکمل های ریزش مو حتی فینپشیا نیز استفاده کردم که هیچ کدام تاثیری نداشت تنها آمپول بیوتین وبپانتین تاثیر زیادی داشت که وقتی که فواصل زدن آمپول ها زیاد شد دوباره ریزش موی من شروع شد لطفا کمکم کنید که چطور از این آمپول ها استفاده کنم که تاثیر طولانی مدت داشته باشد.
پاسخ : درود.مشکل شما شدید بوده مکاتبه را قطع ومراجعه فرموده.باسپاس  [ 1394-03-09 06:06:52 ]
سوال : سلام به دکتر عزیز و گرانقدر قرص هلیودرم در بیماری ویتیلیگو چه تاثیری دارد؟ مرسی از لطف شما
پاسخ : درود. قرص هیدورم به علت وجود املاح مس وکار تنو ئید ها می تواند هم ظاهر بیماری را با مکانیسم ایجاد ته رنگ زرد بهبود بخشد ومس هم به عملکرد بهتر آنزیم تیروز نیاز که در ساخت رنگ دانه ها دخالت دارد کمک کند . درمان قطعی نبوده اما کمک کننده می باشد . با سپاس  [ 1394-03-09 06:06:14 ]
سوال : با سلام.سوالم شاید به تخصص شما مربوط نباشه ولی خیلی استرس دارم اگه میشه جواب بدین . دکتر من پسر 22 ساله ام چند روز پیش با زنی رابطه جنسی پرخطر داشتم.که از سلامتی طرف مقابل مطمئن نیستم و احتمال اینکه سالم نباشه بیشتر از سالم بودنشه.از کاندوم هم استفاده کردم.یک مرطبه هم تو کل عمرم این اشتباه رو مرتکب شدم .یه استرس خییلی زیاد دارم که نکنه ایدز گرفته باشم.چیکار کنم ؟یعنی ممکنه ایدز گرفته باشم؟با یک مرطبه در کل زندگم؟احتمال سالم بودم بیشتره یا نبودنم؟خواهش میکنم جواب بدین .خیلی استرس دارم!!
پاسخ : درود. احتمال سالم بودن شما بیشتر است اما برای مطمئن شدن می توانید آزمایشات مربوط به ایدز وهپاتیت و.... را انجام دهید یا روحی روانی داشته باشد . پس لطفا قبل از انجام کارها به عواقب دراز مدت واثرات آلوده کننده آن روی روح وروان دقت کنید .  [ 1394-03-09 06:05:09 ]
سوال : سلام ایاکپسول داکسی سایکلین برای ازبین بردن جوش موثره؟یاچیزی بهترازاون هست جدیدابه بعضی جوشای صورتم که دست میزنم دردمیکنه احساس میکنم یه ماده ای توش جمع شده بعدازتخلیه کردن ماده دردش کمترمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید صورتم راروزی یکبارباصابون کلیندامایسین میشورم
پاسخ : درود. کپسول داکسی سایکلین موثر است اما با شرحی که داده اید به نظر می رسد نیاز به داروهای قوی تری دارید .جوش یک بیماری مهمی بوده زیرا باعث تخریب دایمی صورت وایجاد جوشگاه می شود فعلا صابون را صبح وشب زده و داکسی سایکلین را ادامه داده اما هرچه زودتر جهت درمان مراجعه کنید.با سپاس  [ 1394-03-09 05:58:48 ]
سوال : سلام خنوم دکتر ، من مدتیه که بخاطر استفاده زیاد از اتو مو موهای سرم وز شده و ریزش پیدا کرده ، به نظر شما از چه شامپویی استفاده کنم که موهام به حالت قبل برگرده ؟ آیا میتونم از سرم مو استفاده کنم یا نه ؟در ضمن موهام چرب هم شدن ،لطفا راهنماییم کنید ،شامپوی خارجی خوبه یا ایرانی؟
پاسخ : درود. استفاده از اطو مو را متوقف کرده و شامپوفیتویس یا شامپو قیتو پاناما را بیازمائید .کرم تقویت فرمو فیتو کرل پس از حمام ابتدا رطوبت اضافی موها را با حوله گرفته ومقداری از کرم را روی ساقه موها بمالید سپس موها را با سشوار یا درهوای آزاد خشک نمائید .بدون نیاز به آبکشی .با سپاس  [ 1394-03-09 05:58:12 ]
سوال : سلام دکتر عزیز خسته نباشید. 3 هفته اکستشن موژه انجام دادم و الان مژهام تمامشون با چسب مژه کنده شدند و مژهام خالی خالی شدند بسیار نگران هستم ایا مژهای کنده شده دوباره بر میگردن؟ من چیکار کنم خیلی ناراحت و نگرانم. ممنونم از شما
پاسخ : درود .دیگراستکشن مژه استفاده نکنید .با محلول پاک کننده دور چشم هیدرودرم صبح وشب پلک را تمیز کرده سپس به مدت 15 دقیقه با چائی ولرم کمپرس نمائید.باسپاس  [ 1394-02-26 20:40:10 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
ازدواج فامیلی،یاس و ناامیدی
ليزر ليپوليز
برنامه هفتگي و نشاني مطب
پرسشهاي افراديكه از آكنه رنج ميبرند
تشخیص و درمان بیماریهای ساقه مو
بوتولینیوم توکسین
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
دستورالعمل هاي مشكلات شايع
مقالات پژوهشی
خوب و بد
خدمات ارائه شده در مطب
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences